Stage Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Voor de afdeling MVO zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die het team ondersteund en alle disciplines van MVO wil leren kennen.

 

De afdeling MVO & Kwaliteit is een onderdeel van Coolinvestments en werkt nauw samen met de Inkoop afdelingen van alle retail formules; America Today, CoolCat, MS Mode en Sapph. Het is onze gezamenlijke verantwoording dat al onze winkels worden voorzien van de juiste artikelen met de beste kwaliteit, waarbij wij sterk letten op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om het MVO-beleid verder uit te bouwen en te versterken, zijn wij op zoek naar een energieke en gedreven MVO Stagiair(e) voor vijf maanden, minimaal vier dagen per week!

YOUR MISSION

 • Je maakt kennis met alle aspecten van MVO binnen de fashion retail;
 • Je draagt bij aan het verwezenlijken van onze MVO-strategie op het gebied van arbeidsomstandigheden, duurzaamheid en milieubesparing;
 • Je verzamelt data voor diverse initiatieven waaraan wij deelnemen en weet deze om te zetten in een rapportage;
 • Je verzorgt de planning van follow-up van de sociale en milieu audits van fabrieken;

YOUR SKILLS

 • Je staat ingeschreven als HBO/WO student;
 • Je studierichting is Fashion/Economie/Ondernemen (uit keuzevakken of externe activiteiten komt jouw affiniteit met maatschappelijk verantwoord ondernemen naar voren);
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent data-gedreven, hands-on en hebt commercieel inzicht;
 • Je bent stressbestendig i.v.m. een dynamische werkomgeving.

OUR OFFER

 • Coolinvestments biedt jou een uitdagende, informele en verantwoordelijke stageplaats in een jong en enthousiast team;
 • Je kunt bij ons veel leren en je krijgt veel verantwoordelijkheid met volop kansen en uitdagingen;
 • Daarnaast krijg je een goede stagevergoeding;
 • Je ontvangt 20% personeelskorting;
 • én er is de mogelijkheid om te sporten in onze eigen gym en te borrelen in onze eigen bar!


OUR COMPANY
De holding Coolinvestments is een familiebedrijf, bestaande uit verschillende onderdelen als een fashion retail en wholesale formule, real estate portfolio’s en (in)direct investments. Voor het ontstaan van de Coolinvestments groep gaan we terug naar 1979. In dit jaar richtte Roland Kahn de retail formule CoolCat op.
De retail formules van Coolinvestments, ook wel ‘Excellent Retail Brands’ genoemd, bestaan uit een aantal bekende modeketens zoals America Today, CoolCat, MS Mode en Sapph. Alle formules zijn onafhankelijk opererend met eigen Management teams en hebben een doelgroep variërend van kids 6+ jaar, tieners, studenten, grote maten mode en lingerie voor vrouwen. Met ruim 500 winkels vertegenwoordigd op toplocaties in Benelux, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

ARE WE LOOKING FOR YOU?
Solliciteer dan via de sollicitatie button met jouw CV en een korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Anouk Wouters via +31 6 11 530 374.


Recruitment Agency? Don’t call us, we call you!

 

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
05-12-2018
Standplaats
Diemen
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
Trefwoorden
stage, stagiaire, MVO, hoofdkantoor, maatschappelijk verantwoord ondernemen, CoolCat, Coolinvestments, MS Mode, Sapph, America Today, Diemen, Amsterdam, retail, fashion, retailmanagement
Branche
Mode
Provincie
Noord-Holland
Trefwoorden
stage, stagiaire, MVO, hoofdkantoor, maatschappelijk verantwoord ondernemen, CoolCat, Coolinvestments, MS Mode, Sapph, America Today, Diemen, Amsterdam, retail, fashion, retailmanagement